Eu cu cine votez?

Eu cu cine votez?
A reinceput lupta politica la nivel central. Au reinceput arestarile, au reinceput sesizarile la DNA, ANI, etc. numai de dragul de a prejudicia imaginea partidului, coalitiei sau aliantelor existente in Parlament. Nu pot sa imi dau seama de ce mai tine inca la noi aceasta manevra foarte josnica in locul dezbaterilor politice reale! Ce nu pot sa mai inghit este faptul ca toti candidatii, fie ei la Senat sau ca si deputat, se pozeaza cu primarul in speranta ca vor obtine un vot in plus! Lipesc afise ici si colo, cate o plianta tot cu poza aluia dar ceva concret nimic. USL-ul vrea sa il votez pe baza a ce? Pe baza unor schimbari ce le promit de 6 luni incoace? Care sunt alea? Privesc cu jena in curea PPDD-ului, partidul vestitului Diaconescu. Ce sa primesc de la ei? Nimic altceva decat alte promisiuni electorale! Din moment ce circula zvonuri de cotizatiile ce trebuiesc platite pentru a fi membru mai cu functie in acest partid si credibilitatea acestuia a scazut dramatic, din punctul meu de vedere bineinteles. Cat despre ARD  adica alianta dintre PDL-PNTCD si noul partid al lui Ungureanu nu prea pot spune nimic. PDL a picat examenul cu mult timp in urma in incercarea disperata de a masca scurgerile de bani din guvernarile lor, PNTCD, partid care a fost mort pe scena politica in ultima vreme si care spera intr-o revenire timida, intr-o revenire care sa ii repuna in lumina reflectoarelor desi am auzit ca au niste planuri foarte bune pe hartie care ar dori sa le puna in practica. Mihai Razvan Ungureanu arata a om inteligent, foarte bine conectat la lumea externa dar ce poate face in Romania actuala? Fara sprijin politic si fara oameni de incredere care sa il ajute in proiectele legislative. Campania electorala din acest an este una timida, cu puls foarte slab si nu este sustinuta decat de televiziunile clasice menite special sa pupe in cur anumiti candidati si sa blameze pe altii! Misoginism, incoerenta si imaturitate! Doar asa pot sa caracterizez "marea batalie" politica din zilele noastre!

36 de comentarii:

  1. Din motivul asta nu m-as duce la vot, sau daca m-as duce as anula buletinul de vot

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul este ca e greu de ales ''toate-s la fel''

    RăspundețiȘtergere
  3. Decat sa ma duc la vot mai bine imi vad de treaba ca oricum iese tot cel care vor cei de sus. As prefera sa avem in conducerea tarii orice alta natie de popor care sa isi dea interesul pentru noi decat patriot cu ai nostrii hoti cu care nu ajugem nicaieri decat la saracie.

    RăspundețiȘtergere
  4. In momentul de fata chiar ca nu ai cu cine sa votezi, se vede ca toti vor la putere sa ca fura banii ramasi.... Doar au mai ramas sa se lupte... USL, ARD, DD... Nu am sa ma duc la vot

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca cel mai bine nu mergem la vot, eu m-am saturat sa merg la vot doar de dragul sa pun stampila pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, nici eu n-am mai fost la vot de vreo 8 ani. E fara sens sa votezi aici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am fost in comisia de votare la alegerile de asta vara si nu am votat. Aparent, sefa de comisie era foarte debusolata ca nu votat.

    RăspundețiȘtergere
  8. In momentu de fata nu ai cu cine sa votezi. Stau si ma gandesc la campania aceasta cu ce fonduri isi fac ei reclama? Afise, steaguri, corturi, oameni angajati, brichete etc. si sunt convins ca pe banii nostri...

    RăspundețiȘtergere
  9. hai sa ne prefacem ca suntem prosti si sa mergem in continuare la vot. doar nu e ca si cum am avea alternative. !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu imi fac speranta cu nici un partid. Toti urmaresc acelasi lucru, toti au datorii de platit si gentutze LV de cumparat fetelor fine de Bucuresti. Nu putem face decat sa schimbam un rau cu un rau mai mic ( desi nu cred ca e cazul pentru ca cei care sunt la putere nu se mai satura iar cei care vin, vin cu burta goala sa zicem asa si va dura o perioada pana se umple).

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot raul inspre bine, poate ca in viitor vor veni persoane mai competente

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca putin si mergem la vot... da stati putin! Eu cu cine votez?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu o sa ma duc neaparat la vot. De ce ? Noi cetatenii de rand nu ne putem implica cand vrem noi in politica, doar in fiecare al patrulea an. Stiu ca un vot e doar o picatura in apa mari, dar daca picaturile se aduna din mare poate fi chiar si ocean. Eu indemn pe toata lumea sa mearga la vot si sa voteze cu partidul pe care-l considera de incredere. In fiecare al patrulea an avem o sansa, consider un lucru neintelept daca se rateaza aceasta sansa.

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar ma intrebam zilile acestea cine va merge la vot. mai bine stai acasa...e cel mai eficient.

    RăspundețiȘtergere
  15. azi maine incepe .... trebuie sa intelegem ca degeaba mergem ca tot asa traim

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu m-am mai uitat la TV de ceva vreme, iar week-end-ul aceta am apucat sa vad cum sta treaba. Am ramas cu gura cascata cand am vazut in ce mod isi vorbesc. Legea junglei in tara aceasta

    RăspundețiȘtergere
  17. O campanie de succes este una care se adreseaza corespunzator publicului tinta. Iar din pacate, scandalurile jenante, denuntarile de 2 lei, aratatul cu degetul sau promisiunile populiste sunt exact ceea ce grosul electoratului doreste sa vada. Pentru a avea o campanie plina de mesaje inteligente si dezbateri in care se discuta probleme reale, trebuie intai sa avem oameni de bun simt care sa aiba constiinta "gadilata" de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Oricum, tonul a fost dat de protestele din iarna trecuta. Era clar ca toata campania o sa fie o lupta fara menajamente.

    RăspundețiȘtergere
  19. Jocurile politice au fost dintotdeauna si nu vor disparea; inca nu stiu cu cine votez, dar mai am timp sa ma decid. Important este ca voi merge la vot.

    RăspundețiȘtergere
  20. Au mai ramas 3 care se bat. Usl, Ard si ppdd.... Din toti astia nu am cu cine sa votez :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Abia astept sa nu ma duc la vot .. nu stiu daca este o idee buna dar asta o sa fac

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu ma duc la vot si asta e, nu am cu cine sa votez.

    RăspundețiȘtergere
  23. O problema mai e ca daca nu votezi e posibil ca cei din comisie sa iti fure votul... Cel mia bine ii votezi pe toti si totul se anuleaza...

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu eram de acord cu anularea votului, dar cred ca cel mai bine votezi si cu asta basta!

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am hotarat sa nu mai votez! Sper sa nu ma razgandesc pana duminica! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. O sa ajunga tara asta sa fie condusa de un asa numit partid al poporului condus de Dddan Dddiaconescu, o bucata de omu care vrea doar imagine,fura si cei din USL dar parca nici partidul PP-DD care astazi nu mai scapam de oameni lor pe strada care vreau sa-mi umple geanta de becuri, brichete si pixuri !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. E drept ca nu ai cu cine sa votezi, dar un vot anulat sau o neprezentare face ca voturile celor care primesc diverse pomeni electorale sa fie mai valoroase. Uite asa creste PPDD in sondaje si in parlament... :(

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt de acord cu protestul anti-vot, insa, problema e alta. Ce ne facem cu electoratul astora, care voteaza ca oile pentru eu stiu ce tricouri si sepci, chipurile pentru o Romanie noua.

    RăspundețiȘtergere
  29. Au trecut... si se pare ca usl-ul iar a iesit iar majoritar. O sa fie vai de noi

    RăspundețiȘtergere
  30. Indiferent cu cine ati votat, s-a dovedit a fi neinspirat.
    Si-au dat, din nou, mana peste tara! Sanatate sa fie! :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Sincer nu am fost la vot.Am zis ca ee mai bine.Dar nu ee pentru ca daca vrei o schimbare trebuie sa faci ceva.Dar nici nu ai pe cine sa votezi.Trebuie doar sa speri ca va fii mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  32. poate daca ar fi mai multe surse de incredere despre politica pro si contra partide :D am putea face si noi alegerea corecta. referindu-ma la cei care nu au tangenta cu politica. eu cel putin mam documentat cu 2 zile inainte de alegeri. :D toate's la fel

    RăspundețiȘtergere
  33. N-ai pe cine vota. Mai bine emigrezi inainte sa ajungi la o varsta la care sa simti ca n-o mai poti face si sa regreti ca n-ai zbugit-o cand era cazul. Sa ramai aici e sinucidere curata. Morala.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!