Un inel si o bratara

Vorbind de valoarea bijuteriilor pot spune ca sunt inestimabile. Eu am refuzat sa dau jos bijuteriile mele pentru ca sunt de la ea desi locul de munca era de asa natura incat bijuteriile nu pot fi acceptate. Mi-a lasat o parte din ea inainte sa plece departe de mine. Mi-a lasat o bucatica din sufletul ei pe care sa il port mereu cu mine! I-am promis ca asa voi face si in continuare nu doresc sa renunt la ele. Acum fac si ele parte din mine. Chiar daca nu sunt bijuterii argint, nu sunt inele argint, fac parte din mine. Cu o bucatica de tristete pot spune ca mi-a ramas un sertar de amintiri, un inel si o bratara! Valoarea lor vorbeste de la sine. Ele exprima sentimente adevarate si sunt un simbol al iubirii si dragostei dintre doua persoane. Da, este din tabla dar stiu ca este pe deget si asta imi da putere sa merg mai departe. Bratara este simpla dar asta nu inseamna ca voi lasa praful sa se lase pe ea intr-un sertar. Nu! Pentru ca fiecare moment imi aduce aminte de ea si ma tine mai aproape de ea. Pentru ca fiecare clipa mai grea este usurata doar de un inel si o bratara, pentru ca ea mereu spunea: o sa fie bine! Si asa era mereu. Am vorbit in ultima vreme cam mult despre bijuterii dar nu imi pasa. Am dorit sa exprim valoarea sentimentelor, valoarea actiunilor si valoarea gesturilor facute astfel, a momentelor minunate daruite persoanei iubite si a clipelor de fericire traite impreuna. Da, toate aceste lucruri sunt exprimate de 2-3 obiecte fizice ramase in urma. Sunt acele obiecte fizice care fac distanta sa para mai mica, timpul mai scurt si vara mai aproape. Foarte multi filosofi si ganditori au spus vorbe mari despre iubire fiecare gandind in felul lui partea buna sau partea rea a lucrurilor, misterele dintre doua persoane, atractia, suferintele si asa mai departe. Nu sunt multi cei care au vorbit despre afectiune sau fericire majoritatea sugerand ca acestea sunt niste utopii. Nu sunt asa, ele exista numai daca vei crede in ele. Vorba raposatului Iurie Darie:
Traim intr-o lume foarte ciudata. Am crezut in iubire si viata nu m-a dezamagit!
Si acum mesajul ascuns al acestui articol: abia astept sa vina acasa sa ii pot oferi acest inel simplist, dar foarte frumos si foarte incarcat cu afectiune. Un inel care va lua o bucata din sufletul meu si il va purta mereu cu ea! De ce pe acela? Ei bine mi-a luat destul de mult timp sa ma decid, am vizitat foarte multe magazine, multe intrebari, masuratori si asa mai departe si pana la urma am gasit ceea ce imi trebuia aici. Si confirm faptul ca OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

21 de comentarii:

  1. De pe acest site i-am luat multe bijuterii logodnicei mele. De fiecare data cand am fost la un eveniment (nunta, botez, petrecere), i-am cumparat cate ceva.. inel, cercei sau lantisoare din argint.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte inteeeresant site-ul si au si preturi accesibile! in oras prin magazine am gasit o brosa cat un ac de siguranta la 150 lei, deci nu se compara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Preţuri accesibile. Nu le cunosc aşa bine pe cele din oraş, însă mie aşa-mi pare

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am tot uitat pe site-uri de bijuterii si am intrat si pe asta. Au preturi destul de accesibile si chiar am pus ochii pe unele produse

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant site-ul.Preturi accesibile, cred ca o sa-mi cumpar si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, dragut siteul din articol, si destul de multe produse.
    Intr-adevar , cumpararea unui inel - de logodna, sau pentru alta ocazie, - este o adevarata poveste.
    Intai trebuie sa te documentezi, ce vrei sa cumperi, de exemplu vrei diamant, pai exista si diamant de 0.20 K , cu o claritate slaba,care are culoare , taietura inexacta,care costa cateva sute de lei, dar un diamant incolor, fara imperfectiuni si cu o taietura perfecta ...e ! se poate duce la si cateva mii de euro cu tot cu inel.
    Dupa trebuie sa ii iei masura pentru inel..cum am mai spus este o adevarata epopee, si ar mai fii multe de spus, dar faceti ce va recomanda autorul articolului - care face o recomandare ok, dar intodeauna sa va informati ce cumparati , ce garantie, conteaza mult in domeniul bijuteriilor.
    Dar senzatia din ochii viitoare sotii , indiferent de bugetul pe care ti l-ai permis este de neegalat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gasesti pe site-ul acela bijuterii minunate la preturi accesibile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cate am vazut preturile sunt bune la fel si accesoriile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ca preturile sunt ok mai ales acum ca vin sarbatorile si trebuie sa ne pregatim pentru cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  10. au articole foarte frumoase si preturi acceptabile

    RăspundețiȘtergere
  11. In comparatie cu alte site-uri zic ca au preturi chiar foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  12. este simpatic inelul, merge de o logodna :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa stii ca sunt chiar foarte ieftine bijuteriile, ca-n general au astia (celelalte magazine) niste preturi, pana si la accesoriile din argint, de parca ar fi platina.

    RăspundețiȘtergere
  14. De pe acest site i-am luat multe bijuterii logodnicei mele. De fiecare data cand am fost la un eveniment (nunta, botez, petrecere), i-am cumparat cate ceva.. inel, cercei sau lantisoare din argint.

    RăspundețiȘtergere
  15. Gasesti la ei o super oferta de ceasuri barbatesti cu preturi foarte accesibile fata de ce gasesti in mall-uri

    RăspundețiȘtergere
  16. Intr-adevar magazinul are o multime de articole frumoase. In vremurile astea nesigure, chiar merita sa investesi in aur si argint. In ultimii 10 ani valoarea aurului a crescut cu 400%, ceea ce e foarte mult. Bineinteles cand cumperi bijuterii pentru o femeie frumoasa, e o alta poveste, nu te gandesti la bani, te gandesti la frumusetea relatiei.

    RăspundețiȘtergere
  17. E unul din cele mai bune magazine din tara cu bijuterii. Si preturi accesibile

    RăspundețiȘtergere
  18. Oricat ai plati pe o bijuterie, valoarea ei reala este cat o pretuieste cea care o primeste.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!