Cand e gratuit intotdeauna bine primit!

Spre deosebire de alti indivizi care sunt suspiciosi cu privire la proiectul Taxigratis.ro eu pot sa spun ca nu este nimic ingrijorator la acest lucru. Un fost vecin de-al meu (ne-am mutat amandoi din localitatea respectiva) este unul dintre initiatorii acestui proiect. Despre ce anume este vorba? Proiectul taxigratis.ro suna despre un serviciu de taximetrie destinat bucurestenilor din sectoarele 2 si 3 aflati la ananghie (lipsa de fonduri si trebuie sa ajunga urgent int-o locatie) complet gratuit. Cei care se afla in spatele acestui proiect spun ca este o initiativa care doreste sa arate ca poti face si asa ceva, poti face ceva benevol fara sa ceri nimic in schimb. Ca orice site de bun simt si acesta are o sectiune de intrebari frecvente si care te poate lamuri cu mai multe informatii despre proiectul in sine, despre modul de functionare si despre oamenii care se afla in spatele proiectului. Serviciul functioneaza momentan doar in sectoarele 2 si 3 pentru ca initatorii proiectului stau in aceasta zona a Bucurestiului si este destinat momentan exclusiv persoanelor care locuiesc sau sunt in aceste sectoare si care au nevoie in mod real de un mijloc de transport urgent. Serviciul de taximetrie functioneaza intre orele 09:00 si 21:00 in limita posibilitatilor pentru ca si cei care sunt soferi pe aceste masini au un loc de munca si se folosesc de masinile personale nu de ale unor firme de taximetrie. Mentiune: situl poate fi vizitat linistit in caz ca sunteti alertati de un antivirus. Se foloseste un plug-un care apare ca un false positive dar se poate naviga in siguranta. Pentru mai multe informatii vizitati sectiunea de Contact si va lamuriti. Situlor lor ofera toate informatiile necesare si sper sa nu se afle nimeni la ananghie, nu pentru ca nu le doresc baietilor din spatele proiectului succes ci pentru ca sunt costuri acoperite din buzunarul propriu nu al "clientului".

14 comentarii:

  1. Ii o idee foarte buna ceea ce vor sa faca acesti oameni, bine ar fi daca ar fi si romanii de bun simt care sa chiar aiba nevoie de taxiurile gratis, si nu doar sa profite de bunatatea acelor oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt destul de circumspecta la idee, de frica, m-as urca tot in cele cu bani

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu citeam articolul tau ma gandeam ca e vre-o teapa pe undeva.....si toti sunt sceptic..de ce ar face cineva asta?!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca lumea e sceptica ..pentru ca ceva ce nu produce nu poate duce la nesfarsit. mai devreme sau mai tarziu..tot se va monetiza ...daca va mai exista.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tare initiativa, se intampla deseori acest fapt, poate Doamne Fereste intarzie ambulanta sau ceva de genul. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. To good to be gratis! Suna a film, a ceva nepotrivit romanilor! Succes celor care au initiat acest proiect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai sa nu fie ceva de genu "Da si tu baiatu cat vrei". Adica astia sunt un fel de "pe cont propriu" care nu vor sa mai plateasca dispecerat sau ceva. Nush, eu sunt circumspect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta chestia si chiar nu stiam de ea. A incercat cineva un astfel de serviciu? Romanii sunt mai circumspecti de fel..

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-adevar daca e gratis se poate interpreta ca e "teapa"

    RăspundețiȘtergere
  10. Traim sa vedem asa ceva si-n Romania, este de apreciat si par destul de seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper sa nu ramana valabil doar pentru sectoatele 2 si 3! Vrem si noi, cei din celelalte zone!

    RăspundețiȘtergere
  12. O ideie interesanta dar non-profit

    RăspundețiȘtergere
  13. nu pot sa cred ca exista asa ceva! am citit bine? taxi gratis?!!! imposibil

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!