Femeia, eroina societatii

Nu dorim sa negam rolul barbatului in societate, acel al liderului, al tehnicianului si al soferului abil. Dar ce ne facem cu restul pozitiilor din societate? Femeia, sexul slab dupa parerea multora, face mai mult decat credem! Nu stiu de ce majoritatea barbatilor aleg sa isi trateze femeile ca pe un gunoi, nevestele ca pe bunuri proprii iar restul aleg sa fie misogini cat mai des posibil. Femeia o intalnesti in magazinul de la colt si iti intinde zambitoare painea, tot femeia sta la farmacie si iti da medicamentul potrivit pentru tine, aceeasi femeie are rol de educatoare la gradinita si iti invata copilasul cum sa se poarte in societate, aceeasi femeie este si invatatoare, profesoara, croitoreasa, etc. Societatea in viziunea barbatilor ar fi dezordonata, mizera si pe alocuri mult prea disciplinata. Dar ne putem imagina societatea fara femeie? Toate lucrurile fine, toate detaliile sunt definite de femeie! Desi barbatii sunt renumiti pentru postul de bucatar cele mai multe persoane care gatesc sunt femeile, desi barbatii sunt puternici nu se aseaza sa isi carpeasca un ciorap si la fel sunt foarte putini cei care pun mana pe matura si fac putina curatenie in casa. Desi cei mai renumiti doctori sunt barbati tot femeia (infirmiera si asistenta) este cea care are grija de tine pe patul de spital iar aceste imagini pot continua la nesfarsit fara sa aduc aminte de mame, adevaratele eroine. Ne rezumam la femeie iar acest articol este dedicat lor pentru ca oricat de orgoliosi am fi fara ele viata ne-ar fi mai grea! In viziunea mea, femeia, este eroina societatii! Pe umerii ei se cladesc personalitati, se ingrijesc vieti si se formeaza zambete! Noi barbati, suntem slabi fara femeie, suntem barbari si needucati fara atentia delicata a unei femei. Dupa campania demarata de Maruta si PRoTV le spun si eu femeilor ca le iubesc!

9 comentarii:

  1. Ai gasit un exemplu foarte bun de femeie puternica (de poza zic), doar ca nu mai arata la fel...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un model de femeie, intradevar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate femeile sunt puternice, depinde insa, pe ce barbati... reusesc sa puna mana

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa, foarte frumos vorbit despre femeie...Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu ocazia lunii martie merge sa vorbesti si de Andreea, oricum este o femeie de nota 10. Femeie Strong care isi iubeste copii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai mult decat inspirat cand ai ales fotografia articolului :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Femeia nu este neaparat o eroina a societatii insa este aspectul care da viata societatii :) Recunoasteti, nu puteti vedea o viata fara femei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa recunoastem ca si femeile isi au rostul lor, iar fara ele nu putem rezista. Ca si reciproca :)

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!