1 mai muncitoresc

Nici nu stiu ce anume sarbatorim azi dar oficial apare ca 1 mai "ziua Muncii". Ce anume sarbatoresti de 1 mai? Munca pe care o depui un an intreg? Presupun ca este o sarbatoare ce dateaza inca din vremea Romaniei comuniste, tara in care toata lumea muncea zi si noapte. In ziua de azi sa sarbatoresti munca mi se pare absolut absurd in momentul in care rata somajului este imensa, tineretul plecat si cu pensionarii la rand pentru paine. Din nevoia de a avea sarbatori oficiale, zile libere cat mai multe si oportunitati pentru a incinge un gratar presupun ca am uitat adevarata conotatie a acestei sarbatori. Azi, prin tara, s-au facut mii de gratare, s-au baut zeci de peturi de bere iar mizeriile au ramas, presupun, in acelasi loc unde au parcat masinile: pe marginea drumului, la marginea padurilor sau in poieni. Eu cred ca de 1 mai aproape toata lumea face mizerie sa le dea de "munca" voluntarilor care se chinuiesc sa le adune ulterior pentru a ne pastra Tara curata. In acest punct iti dai seama ca romanilor degeaba le servesti o campanie precum "Let's do it, Romania" pentru ca nu ii tine curatenia nici macar un an! Unde sa cauti buba aici? Poti sa privesti problema din toate unghiurile pentru ca nu vei gasi niciodata o solutie perfecta sau macar una care sa functioneze o perioada mai lunga de timp.

Daca vrei sa lucrezi si nu stii ce incearca urmatoarele servicii de email marketing. Si treaba este mult mai usoara cu un program de newsletter.

Un comentariu:

  1. Proiectul "Let's Do It" s-a desfasurat si in Craiova, in afara orasului, si chiar s-au vazut schimbari, chit ca mici, de la an la an. Cat despre ziua muncii...

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!